NAMASKAR & GRIEKEXPRESS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar & Griekexpress. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 21:32 Duurde lang en eten was niet warm meer. Lauwe harde patat. Maar vlees was lekker qua smaak.
28 nov 2022 om 12:25 Mixed gril was heerlijk, patat lauw, heb liever geb.aardappels i.p.v. patat, op de champignons zat teveel koriander.De bezorger was 15 minuten te vroeg, fantastisch
27 nov 2022 om 22:18 Ik had bestelling eerder geplaatst om 4uur met bezorgtijd van half 6 het kwam pas om 6 uur eten was goed jammer dat de tjatikisaus vergeten was
27 nov 2022 om 14:35 Na 2 uur gebeld omdat het er nog niet was. Werknemer zei dat het druk was en als compensatie beloofde hij er een drankje bij te doen. Uiteindelijk NOG een uur gewacht (18u besteld, 21u aankomst...) en zat het drankje er niet bij. Nooit weer.
27 nov 2022 om 14:31 Duurde twee uur voor ik mijn eten had zonder tegenbericht
27 nov 2022 om 11:44 Anderhalf uur te laat vind ik niet kunnen.
26 nov 2022 om 21:55 Ongekend slecht! Bezorgtijd meer dan 2,5 uur en restaurant telefonisch niet meer te bereiken. Waste of money. Ethische verwerpelijk, hier niet (meer) bestellen!!!
26 nov 2022 om 21:24 Leek veel belovend maar naar 2,5 uur wachten heb ik geen zin in koud eten of om ziek te worden. Heb al ergens anders besteld
21 nov 2022 om 21:46 Ik kan de bezorgtijd niet op 2,5 uur zetten, want zo extreem lang moesten we wachten. Eigenaar doe er wat aan! Was gelukkig wel lekker en warm en veel voor de prijs.
18 nov 2022 om 20:30 Eten was helaas koud(!) toen het aan kwam.. zelfs niet lauw
10 nov 2022 om 20:34 Eten was heel lekker, en best veel voor 1 persoon portie. Aardige bezorger.
9 nov 2022 om 20:17 patat was koud en het vlees was taai en droog