NAMASKAR & GRIEKEXPRESS

NAMASKAR & GRIEKEXPRESS De b├ęste Griek!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaskar & Griekexpress. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 20:08 Een vlotte bezorging en heerlijk eten!
27 jun 2022 om 20:52 Echt lekker gegrild vlees en uit eigen keuken dat proef je M n complimenten
25 jun 2022 om 19:51 We heden het een dag moeten uitstellen omdat het veel te lang duurde. Gelukkig gingen ze daarmee akkoord. Prijs/ kwaliteit matig.
22 jun 2022 om 20:21 Heerlijk eten!!
6 jun 2022 om 20:20 Sluit je restaurant (op de site) tijdelijk als je niet tijdig kan bezorgen, bel als je vertraagd bent, maar een klant meer dan 2.5 uur laten wachten zonder enig bericht is gewoon schandalig en onacceptabel. Zonde van je goede naam. Ik wacht nu nog.
2 jun 2022 om 22:55 Het eten was top! Gyros voor kinderen is als nog een goeie portie, zelfs voor een volwassene haha. Wij vroegen er een bakje tzatziki extra erbij en kregen het gewoon zonder bijbetalen! Echt super service.
30 mei 2022 om 19:43 Butter chicken zoals altijd top
26 mei 2022 om 20:21 Gyros was weer heerlijk maar ik had de mix tandori en het vlees heerlijk maar de gele vloeistof met hier daar groente 1 bloemkool Roosje zat totaal geen smaak aan
26 mei 2022 om 19:38 Patat slap. Niet lekker. Vlees prima. Rijst smakeloos. Bezorging idioot lang. Zelfs na bellen en het zou binnen 10 min er zijn, duurde het nog 25 min extra.
25 mei 2022 om 22:15 Het duurde ruim anderhalf uur voor het gebracht werd. Maar ook hier zal men wel met personeelstekort te maken hebben. Indiaas eten was goed. Erg malse kip maar mag wel wat minder zout.
22 mei 2022 om 20:22 Bezorging duurde 2 uren, terwijl stond aangegeven tussen 45 en 70 minuten. Na 90 minuten toch maar eens proberen te bellen. Helaas werd er gedurende 20 minuten (4x gebeld) geen 1x opgenomen. Griekse eten was zeer lekker, Indiase eten was smaakloos...
20 mei 2022 om 23:48 Zaten maar 5 kleine stukjes kip in en verder helemaal niets een heel saai gerecht en zeker het geld niet waard